Events

Vi tilbyder Events som teambuilding, undervisning samt statist dyr i filmproduktioner m.v.


Hvad er ”teambuilding"? Det er en opbygning af evner til samarbejde hos en gruppe mennesker, der arbejder for det samme mål – eller som blot ønsker at blive rystet sammen som en helhed – dette gælder både de gamle og kendte grupper og de helt nye og uprøvede. Teambuiding er at rykke folk hen mod et fælles mål, at skabe en opblomstring for et hold, team, klasse samt hos det enkelte menneske.


En teambuilding vare ca. 1-1,5 time. Undervisningslektioner tilrettelægges efter behov.

Vi laver også film- og videoproduktioner med eksotiskedyr.

Få en vild oplevelse og ryk dine grænser

Bliv rystet sammen og få udvidet din naturvidenskabelige horisont

Fra 2599,-


Undervisning & fremvisning


 

Vi har et tilbud til alle skoler og institutioner, der ønsker at udskifte tavleskrivning med en anderledes dag med vores krybddyr, spindlere og insekter. Vores undervisning er unik, idet vi lader sanserne komme i spil, så oplevelserne kommer helt ind under huden på elever såvel som lærere.


Vores undervisningsgrundlag er på plads, da vi som henholdsvis skolelærer og dyrepasser kan formidle og undervise med en bred viden og didaktiske overvejelser.


I kan finde en række forskellige forløb, der kan lede til videre undervisning i klasselokalet både før og/eller efter vores besøg hos jer. Vi kan tilrettelægge det således, at du finder forslag til en række forskellige emner, som du kan arbejde videre med i klassen. Eller vi har mulighed for at sætte fokus på et særligt dyr, et særlig emne eller andet under et forløb eller et besøg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ideer til forløb, der fx kan passe ind i den øvrige undervisning eller ønsker til noget særligt.

Fra 1849,- pr time


Teambuildings & arrangementer


 

En relation skabes, når man i fællesskab oplever noget enestående sammen. En usædvanlig oplevelse er noget man husker, og den kan bringe et smil frem på læben gentagende gange. Zooniverse tilbyder unikke, enestående og særegnede oplevelser, som skaber energi og glæde (og en lille smule frygtsomhed) hos deltagerne og fællesskabet.


Når mennesker skal være sammen for at lære, arbejde, være kreative eller blot bygge en relation sammen, er opsætningen vigtig for udbyttet. Zooniverse tilbyder noget andet end timelange powerpoints, foredrag om samarbejder osv. Vi laver en teambulding, der ryster folk sammen med en blanding af det uvisse, det skræmmende og det interessante ved at møde noget de færreste møder i dagligdagen på arbejdet. Budskabet er sammenholdet og oplevelsen af det særlige sammen i gruppen.


Målet er at man går videre og har lagt det skræmmende bag sig, og ser på kryb og kravl med nyvunden interesse.

Det er ikke tilladt at nyde alkohol før efter arrangementet. Det vil blive pålagt et ekstra gebyr på 3,70 kr pr kørte km fra vores adresse i 4550 Asnæs til destinationen.


Vores klienter har fx været: Jan Sargent (Motivational speaker), Politiskolen, Animal Science (Københavns Universitet), The Woerks (musikvideo til Bring Me The Horizon), Holdet bag biograffilmene Antboy, Radio24/7, Bytorv Horsens, Glostrup Storcenter, Spejderklubber, institutioner, folkeskoler, private fødselsdage etc.

zooniverse.dk - siden 2004 - copyright - peter@zooniverse.dk